+31 299 369 258

Touroperators

uk flag

Gekleed in originele Volendamse kostuums, bieden wij uw groepen een hartelijk ontvangst in ons museum. Het Volendams Museum zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw groepen.

Er is een speciale in- en uitstapplaats voor bussen direct naast het Volendams Museum. Wij zijn tevens rolstoeltoegankelijk en we beschikken ook over een invalidentoilet.

Neem contact op met onze beheerder voor afspraken over het bezoek van uw groepen.

[email protected]
Telefoon: 0299 369258

Museum bezoek

Senioren Museum

Ouderen

Het Volendams Museum is goed bereikbaar voor ouderen. Er is een speciale in- en uitstapplaats voor bussen direct naast het Volendams Museum. Wij zijn tevens rolstoeltoegankelijk en we beschikken ook over een invalidentoilet.

Op aanvraag, verzorgen onze gidsen rondleidingen voor groepen door museum.

Groepsuitje

Het Volendams Museum is de beste start voor de start van een dagje Volendam. Onze tentoonstelling over de Volendamse klederdracht, de pittoreske sfeer van vroeger, uitgebeeld in vele natuurgetrouwe scènes, het sigarenbandjeshuisje, bieden de perfecte introductie voor Volendam. Ideaal voor jullie familiedag, vriendengroep, etc.

Ook kinderen zullen zich prima vermaken. Zij kunnen zelfs een mooi werkstukje maken van sigarenbandjes.

museum schilderijt

Senioren Museum

Bedrijven

Voor de bedrijven en instellingen die sponsor zijn van het Volendams Museum, bieden wij de keuze uit onderstaande mogelijkheden:

Op aanvraag, verzorgen onze gidsen rondleidingen voor groepen door museum.

  1. Een korte lezing over Volendam en Waterland (al dan niet m.b.v. thematische presentatie met beeld en/of geluidsfragmenten) over specifieke historische, culturele en folkloristische onderwerpen
  2. Een rondgang door het museum met of zonder toelichting en een filmvoorstelling.